Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: “ Έχω ήδη πολύ καλή σχέση με τους Firmino, Salah, Mane “

Keita: “ Έχω ήδη πολύ καλή σχέση με τους Firmino, Salah, Mane “

Αρκετά καλές εμφανίσεις πραγματοποίσε στις φιλικές αναμετρήσεις της Liverpool ο Naby Keita και είναι έτοιμος να συνεχίσει και στους επίσημους αγώνες.

Σε δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας με τη West Ham δήλωσε, ότι η ομάδα έχει ήδη δουλέψει πολύ στην προετοιμασία και ο ίδιος έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.

“ Δεν ήταν δύσκολη η προσαρμογή μου στην ομάδα. Έχω ήδη πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου και ειδικά τους 3 επιθετικούς. Τον Sadio, τον Salah και τον Roberto Firmino.”

“ Φυσικά, έχουμε δουλέψει πολύ ως σύνολο, όμως δεν έχει υπάρξει καμία δυσκολία. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί και αυτό θα φανεί στην πρεμιέρα. ”

“ Οι 3 επιθετικοί έχουν εμπειρία μαζί και όλοι τους είναι πολύ γρήγοροι παίκτες. Παίρνουν γρήγορες αποφάσεις και καταλαβαίνει πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο. ”

Όσο για τον σημερινό αγώνα :

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ φυσικά. Θέλω να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου και να απολαύσω την ατμόσφαιρα. ”

“ Εννοείται, πως έχουμε όλοι μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και είναι σημαντικό να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλύτεροι στον πρώτο αγώνα της σεζόν και να πάρουμε τους 3 πόντους για τους οπαδούς. ”

Έχει ήδη προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com